Priser på behandlinger

Mit mål er at hjælpe dig hurtigst muligt og på den mest effektive og behagelige måde. Jeg sætter fokus på, at du får en god oplevelse hos mig.

Bemærkninger

Betalingen: kontant eller via Mobile Pay.

Rabat: Studerende, arbejdsledige og førtidspensionister får rabat 150 kr/time.

Klippekort: Ved samtidig køb af 5 samtaler opnås rabat på 50 kr. pr. samtale.

Aftenkonsultation: Der er mulighed for aftenkonsultation med merbetaling på 350 kr/time. Dette gælder samtaler påbegyndt efter kl.16.00.

Tilskud: Mange har igennem deres arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring, som giver en mulighed for bl.a. at få tilskud til psykologhjælp til sig selv eller til sin familie. Vær opmærksom på at det ikke er nødvendigt at orientere din arbejdsgiver om, hvad du bruge din sundhedsforsikring til. Du kan kontakte forsikringsselskabet direkte. De har tavshedspligt. Nogle har også en mulighed for at få økonomisk tilskud fra fagforeningen, socialforvaltningen eller arbejdspladsen.

Afbud: Undgå unødvendige udgifter og meld afbud i god tid. Ved afbestilling skal du give mig besked senest 2 arbejdsdage før den aftalte tid. Meldes der afbud efter dette tidspunkt eller udebliver du fra samtalen uden at melde afbud, afregnes timen som en anvendt terapisession (fuld pris).