Om Psykolog Elena Larsen

Mit mål er at hjælpe dig hurtigst muligt og på den mest effektive og behagelige måde. Jeg sætter fokus på, at du får en god oplevelse hos mig.

Hvorfor skal du vælge mig?​

Når du går hos mig, får du ikke kun en almindelig  men kvalitetsfuld psykologisk ydelse. Selvfølgelig får du det.

Når du går hos mig, får du den højeste service niveau – du bliver behandlet som det vigtigste menneske på jorden.

Når du går hos mig, får du ikke kun en psykologisk ydelse med en god service. Du får en oplevelse! Fordi i den tid, du befinder dig hos mig, bliver du for mig det vigtigste menneske på jorden! HELE min fokus vil være på dig. Det betyder, at du kan komme i målet hurtigere og mere effektivt, samtidig med, at du får en god oplevelse af at gå hos psykolog.

Du får en god oplevelse, som du vil huske. Men husk også, du er en fuldmægtig medskaber af denne oplevelse, idet du er en aktiv deltager af processen.

Du får oplevelse, at jeg, som organisator af processen, tror på, at de gode forandringer ikke blot er mulige for dig. Jeg tror faktisk på, at disse forandringer er uundgåelige.  Jeg ved det , at din livskvalitet, din selvværd, din selvtillid, dit selvbillede, din usikkerhed, dine relationer, din forståelse osv. – uundgåeligt bliver bedre. Jeg ved det, at du kan få glæde, ro, harmoni – hvad end du har brug for, for at blive glad. Jeg påstår, at du kan leve livet uden angst, stress, depression, konflikter o.l., at dine familie relationer med din partner eller børn kan blive bedre. Og så skaber vi oplevelser og resultater sammen. Fordi selvfølgelig får du resultater! Selvfølgelig får du det bedre, når vi går sammen og jeg hjælper dig på vej.

Når du går hos mig får du en oplevelse, at du ikke mere er alene mere med dine problemer.

Hvad får du ud af det?

Du vil få svar på dine spørgsmål og du vil få hjælp til dine problemstillinger. 

Du får en fantastisk mulighed for at ændre spilleregler for dig selv. Du vil lære hvordan du kan tage styring i dine hænder. 

De ressourcer, du lægge i vores samarbejde er investering i dig.

Som medskaber af oplevelsen skal du samtidig huske, at jo flere ressourcer så som tid, penge eller dit indre arbejde, du lægger i dig, jo bedre resultat du får/vi får – desto bedre din livs kvalitet, relationer, selvværd, selvtillid, arbejdsforhold – alt hvad du end ønsker dig.

Jeg kan lige så godt sige det lige ud: Jo længere tid vi går sammen igennem dit liv, jo bedre bliver din livskvalitet og jo mere tilfreds bliver du med dine resultater.

Dit unikke terapiforløb vil specielt blive “skræddersyet” for dig uanset din problemstilling. Jeg vil vælge og tilrettelægge de metoder, øvelser og processer, som netop vil hjælpe dig med at afklare dine spørgsmål, at løse dine problemstillinger og tilfredsstile dit behov.

Jeg bruger forskellige metoder i processen og vælger den, der passer bedst i forhold til dit behov og udfordringer.

Hvad kan jeg?

Jeg kan svare på dine spørgsmål, høre dit mål og behov. Jeg kan hjælpe dig med at komme videre i livet til opfyldelsen af dine ønsker.

Hvad er vigtigt for mig?

Mit mål er dit resultat og forbedringer i din situation (dit liv). Jeg sætter meget fokus på at tilbyde dig hurtig, effektiv og faglig bistand. Mit mål er at hjælpe dig med at få klarhed og bearbejde situation (følelser, tanker), give dig redskaber, sådan at du selv vil kunne være i stand til at løse problemet, for at du kunne komme videre i dit liv og aldrig ville komme tilbage til samme situation.

Lidt mere INFO​

Jeg er, som sagt, universitetsuddanet og autoriseret psykolog med en russisk baggrund. Jeg stammer fra Sankt-Petersborg, hvor jeg i 1999 på Statsuniversitet blev tildelt titlen “Psykolog”, som er ligeværdig og fuldstændig ligestillet med den danske titel Kandidat i psykologi – Cand. Psych. Jeg er autoriseret i Danmark.

Jeg taler næsten lige så godt dansk som russisk, dog med en svag accent. Og jeg forstår selvfølgelig 100 % af det du vil sige. I forhold til kvaliteten og effekten af terapien vil du ikke bemærke forskel, idet min terapeutiske erfaring viser, at mit budskab og de psykoterapeutiske metoder, som jeg bruger, giver korrekt virkning uanset hvilket sprog jeg bruger i terapien.