7 uger til din nye selvopfattelse

7 uger til din nye selvopfattelse

1.   Introduktion:

Velkommen til mit intensive gruppeforløb “10 uger til din nye selvopfattelse”!

Forløbet er skræddersyet til kvinder, der ønsker at bryde fri fra usikkerhedens bånd og genopdage deres indre styrke og selvtillid. Dette kursus er skabt med dig i tankerne og er designet til at hjælpe dig med at opbygge en positiv selvopfattelse og tro på dine evner samt at skabe bedre selvværd, selvrespekt og tro på dig selv.

2.   Til hvem:

·      Hvis du er træt af at føle dig usikker,

·      Hvis du kan mærke, at dit lavt selvværd hæmmer dig i mange situationer,

·      Hvis du har tendens til at nedgøre dig selv,

·      Hvis du tænker, hvad andre tænker om dig og føler, at du ikke er god nok,

·      og du er parat til at gøre noget ved det er dette forløb for dig.

3.   Mål og Udbytte: Ved afslutningen af kurset vil du tilegne dig:

·     Øget selvforståelse, selvværd og selvaccept.

·     Værktøjer til at håndtere og overvinde usikkerhed.

·     Styrket positiv tænkning og tro på dine evner.

·     Forbedret kommunikation og relationer med andre.

·     Mindsket selvkritik, erkendelsen af din egen unikhed.

4.   Kursusstruktur:

·     Der vil være 10 mødegange af 3,5 timer varighed, hvor vi i fællesskab hver gang vil udforske og bearbejde et specifikt emne med fokus på at styrke og forbedre din selvopfattelse samt selvværd og selvtillid.

·     Hver gang vil du få opgaver med hjem, som vil give dig mulighed for at forankre og styrke den opnåede effekt (frivilligt).

·     Alle deltagere vil underskrive tavshedspligt erklæring.

 

5.   Emneområder:

I løbet af de 10 mødegange vil du blive introduceret 10 emner, som har afgørende indflydelse på dit selvværd, selvopfattelse og selvtillid, så som tankesæt og personlige attituder, kommunikative faldgruber, forhold til dit spejlbillede, erkendelse af egne resultater, tilfredshed med dit liv og meget mere.

6.   Metoder og Aktiviteter:

·     Kurset kombinerer de bedste metoder både traditionelle, som fx kognitiv terapi, og kreative, såsom eventyr og fortællinger, video, tegning, psykologisk sandkasse og figurer, modellervoks, hvilke er både effektive og bringer gode følelser af lethed og overskud. Ingen særlige evner er nødvendige. Alle metoder er simple og effektive.

·     For at gøre læringen engagerende og effektiv vil jeg integrere oplæg, gruppediskussioner, refleksionsøvelser og praktiske aktiviteter. Dette skaber en dynamisk læringsoplevelse, der kan overføres til din daglige rutine. Hver gang vil der være en fin blanding af vidensdeling, selvreflektioner, udveksling af erfaringer samt plads til kreativ bearbejdelse af det aktuelle emne. Det er absolut individuelt, hvor meget du vil fordybe dig og hvor meget du åbner dig.

·     Kurset vil foregå på et letforståeligt sprog, hvor jeg bringer unik psykologisk viden på et let forståeligt niveau. Det kræver ingen forberedelse. Alle kan være med.

·     Det, som du lærer på kurset, vil du være i stand til at bruge hjemme. 

7.   Materialer:

·     Du vil få adgang til supplerende materialer og øvelser på nettet, som vil hjælpe dig med at integrere den nye viden (frivilligt).

8.   Hvorfor er det vigtigt:

M.Maltz siger: ”Selvbilledet er sådan set en forudsætning, en base eller et fundament, som hele din personlighed, din adfærd og endda omstændigheder er bygget på”.

 

9.   Om mig:

·     Jeg arbejder dagligt for at hjælpe mennesker med at lære at tro på sig selv, finde sit ægte JEG og begynde at kunne lide sig selv, finde glade og overskud i livet, for at de kunne realisere deres potentiale.

·     Jeg har dedikeret sit liv til at hjælpe andre mennesker med at få det bedre med sig selv, fordi hun tror, at det er et udgangspunkt for os alle.

·     Jeg er autoriseret psykolog, psykoterapeut-konsulent med mere 20 år erhvervserfaring. I løbet af de sidste 12 år arbejder hun som privatpraktiserende psykolog og har hjulpet flere hundreder mennesker med at få det bedre med sig selv og med andre problemstillinger.

·     Jeg har omfattende erfaring inden for personlig udvikling og har hjulpet adskillige kvinder med at opnå en stærkere følelse af selvtillid og selvværd. Således, at du også kan begynde at tro på dig selv, leve dit liv, være glad, have overskud, nyde din familie og relationer, føle dig mere stærk både psykisk og fysisk. Ved mig kan du få viden og værktøjer, som er baseret på mangeårige uddannelser og praktisk erfaring.

10.              Mine principper:

·     Jeg vil ikke lære dig, hvordan du højner din indkomst til 6-cifret beløb. Jeg vil ikke lære dig, hvordan du skalerer din business og markedsfører dig. Der er en masse andre, som gør det til dagligt.

·     Men jeg kan hjælpe dig med at finde dit Jeg, din kerne, din essens.

·     Jeg vil hjælpe dig med at forstå, hvem du er, stå ved det, acceptere det, elske det, fordi dit Jeg, det er der, hvor alt starter.

·     Livet begynder, når du lærer at elske dig selv! Du fortjener det!

Med kærlighed til dig og til livet💖

Elena Larsen

11.              Hvad mener andre om mig?

”Kan jeg anbefale Elena?

Ja det kan jeg. Jeg har været i nogle forløb hos hendes. Både med stress og sorg da min far døde. Elenas arbejdsmetoder er helt unikke og fantastiske. Hun giver dig redskaberne til selvhjælp. Det er hårdt arbejde, men utroligt givende.

Især er jeg dybt fascineret af “sandplay” og hvad er det så? En sandkasse, hvor man får visualiseret sine følelser, tanker, oplevelser og traumer, ved hjælp af figurer, menneske skikkelser, huse, symboler og meget mere. Sammen med en tidslinje, er det en helt fantastisk oplevelse og givende proces.

Elena er en fantastisk psykolog. Empatisk, forstående, tålmodig osv., alt det man forventer en psykolog skal være og meget mere til. Jeg har i mine forløb hos hendes fået “ryddet” op og lever i dag livet i fulde drag”.

 

” Det jeg har lært ved mit forløb hos Elena er, at jeg skal acceptere og respektere mig selv. Jeg er god nok, som det individ jeg er. Jeg har et velfungerende liv. Så ingen grund til at se ned på mig selv og ikke stole på mig selv. JEG ER GOD NOK!! Det har Elena virkelig hjulpet mig med.  Jeg har også lært, at man ikke behøver have alle folk tæt på i livet. Det er okay at vælge fra. Hvis noget ikke fungerer”.

 

”Jeg er blevet gladere, føler mig værdifuld. Jeg har det bedre med mine børn, jeg har lært at sige fra, jeg har sluppet kontrollen, jeg er ikke længere så selvkritisk”.

 

12.              Praktiske Oplysninger:

·     Kurset afholdes 10 lørdage, som strækker sig fra marts til maj 2024 alle dage fra kl.10.00 til 13.30. Prisen for hele kurset er 9.995 kr. Det er muligt rate betaling.

·      Ingen særlige krav til erfaring er nødvendige.

·     Deltagerne skal være over 18 år.

13.              Tilmeldingsprocedure:

For at tilmelde dig dette kursus samt ved yderligere spørgsmål kontakt mig venligst på e-mail: elena@personlig-terapi.dk eller på telefonnummer 50534638.(Du må gerne sende SMS, så ringer jeg tilbage)

 

Vi starter i maj 2024. Vent ikke for længe – der er kun 8 pladser på kurset. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Kurset bliver aflyst ved for få tilmeldinger.