Elena Larsen, psykolog i Sønderborg

Psykolog i Sønderborg Elena Larsen

Hvad kan jeg?

Jeg kan svare på dine spørgsmål, høre dit mål og behov. Jeg kan hjælpe dig med at komme videre i livet til opfyldelsen af dine ønsker.

Hvad er vigtigt for mig?

Mit mål er dit resultat og forbedringer i din situation (dit liv). Jeg sætter meget fokus på at tilbyde dig hurtig, effektiv og faglig bistand. Mit mål er at hjælpe dig med at få klarhed og bearbejde situation (følelser, tanker), give dig redskaber, sådan at du selv vil kunne være i stand til at løse problemet, for at du kunne komme videre i dit liv og aldrig ville komme tilbage til samme situation.

Hvorfor er det mig?

Dit terapiforløb vil specielt blive “skræddersyet” for dig uanset din problemstilling. Jeg vil vælge og tilrettelægge de øvelser og processer, som netop vil hjælpe dig med at afklare dit spørgsmål, at løse dit problem og tilfredsstile dit behov.

Jeg bruger forskellige metoder i processen og vælger den, der passer bedst i forhold til dit behov og problemstilling.

Lidt mere om mig…

Jeg er, som sagt, universitetsuddanet og autoriseret psykolog med en russisk baggrund. Jeg stammer fra Sankt-Petersborg, hvor jeg i 1999 på Statsuniversitet blev tildelt titlen “Psykolog”, som er ligeværdig og fuldstændig ligestillet med den danske titel Kandidat i psykologi – Cand. Psych. Jeg er autoriseret i Danmark.

Jeg taler næsten lige så godt dansk som russisk, dog med en svag accent. Og jeg forstår selvfølgelig 100 % af det du vil sige. I forhold til kvaliteten og effekten af terapien vil du ikke bemærke forskel, idet min terapeutiske erfaring viser, at mit budskab og de psykoterapeutiske metoder, som jeg bruger, giver korrekt virkning uanset hvilket sprog jeg bruger i terapien.