Parterapi fra psykolog i Sønderborg Elena Larsen

parterapi

 

Parterapi

Et par forhold vil ofte ændre sig igennem tiden. Alle par oplever i den tid de er sammen såvel positive som negative situationer og også kriser, på grund af forskellige ting, det kan f.eks. være ændringer i familiens situation, personlige ændringer, som fører til misforståelser og skæv kommunikation osv. Du kan føle, at partneren ikke længere forstår dig, at I snakker forbi hinanden, at I glider fra hinanden eller at ”gnisten” er væk. Skænderier, irritation, fornærmelser er tegn på at noget går skævt. Det kan også være svære emner som utroskab, svigt eller angst for at miste partneren.

I de svære perioder kan det være en god ide at tale med en psykolog som par og ved samtale med en specialist at få hjælp til at forstå hvad det er der sker, og til at komme videre i livet.

Jeg kan hjælpe jer med at få gensidig forståelse, forbedre jeres kommunikation, komme igennem krisen på den rigtige måde. Kontakt mig, hvis du har et spørgsmål eller vil tale med mig. Gør det nu, inden det er for sent.

Familieterapi

Det drejer sig om, når I oplever problemer med voksne børn eller med andre familie medlemmer. Der kan ske forskellige ting og misforståelser, når vi står tæt på hinanden. Man kan blive ked af det og stødt af en eller anden ting i den andens opførsel. I de situationer er det også en god ide at tale med en professionel, som kan hjælpe med at afklare misforståelser og komme videre.